Stiinta & Tehnologie

#camere supraveghere #camere supraveghere video

Supravegheaza-ti non-stop proprietatile cu iUni

 

Daca esti mereu in deplasare si vrei sa fii in control deplin asupra a tot e se intampla in interiorul si in jurul proprietatilor tale, implementarea unui sistem de securitate este mai mult decat necesar.

La iUni gasesti o multitudine de modele de camere pentru interior si exterior care sa inregistreze in timp real ceea ce se intampla in lipsa ta. Cu ajutorul acestora, in cazul unei infractiuni vei putea actiona chiar si la distanta, impiedicand finalizarea acesteia. 

De ce ai nevoie de o camera de supraveghere pentru exterior?

Exista foarte mute justificari pentru necesitatea acestui dispozitiv, chiar si pentru acele persoane care nu isi parasesc des locuinta.

Stii in permanenta ce se intampla in perimetrul locuintei tale

Variantele pentru exterior te ajuta sa surprinzi cadre cu absolut tot ce te inconjoara. Astfel, daca pe filmari vei observa o potentiala amenintare, vei putea recurge in timp util la masuri suplimentare de protectie. In plus, in cazul unui eveniment neplacut, vei sti cu exactitate care sunt faptasii, iar autoritatile vor putea aplica sanctiunile necesare si tu iti vei recapata in acest mod prejudiciile.

Poti intra in posesia unor imagini importante pentru tine sau cei din jur

Dincolo de avantajele pe care ti le confera tie, inregistrarile stocate ar putea reprezenta probe importante in anumite anchete ale unor infractiuni sau accidente savarsite in imprejurimi. Probabil ca faptasii au fugit si nu au lasat dovezi in urma, poate ca s-a intamplat un anumit fenomen caruia nu i se gaseste o explicatie plauzibila; camerele de supraveghere pentru exterior vor oferi intotdeauna raspunsuri concrete la orice intrebare, atat timp cat fapta a fost in parametrul vizual al acesteia.

Variantele pentru interior sunt la fel de necesare

Ai fi tentat sa crezi ca daca ti-ai luat toate masurile de preventie inca dinainte de a calca pragul, esti pe deplin asigurat. Nu ar trebui sa te bazezi pe  singura metoda de protectie deoarece persoanele care savarsesc faradelegi sunt la curent cu aceste practici si ar putea incerca sa saboteze sistemul de la exterior. In acest caz, cel putin o masura suplimentara este necesara. Camerele pentru interior au avantajul ca sunt mut mai usor de camuflat, ceea ce le face greu observabile. Acestea pot surprinde imagini mult mai subtile si mai utile la momentul analizei.

In plus, acestea pot avea si o alta utilitate, pe langa cea de securitate. Camerele de interior pot fi utilizate in scopuri personale pentru a afla anumite informatii sau a observa comportamentele altor persoane in lipsa ta. Fie ca este vorba de angajati, familie sau persoane straine, toate acestea vor putea fi monitorizate constant, fara sa fie constienti de acest lucru.

Pe langa variantele standard, exista o multitudine de modele incorporate in obiecte de uz zilnic, in asa fel incat nimeni sa nu banuiasca faptul ca actiunile sale sunt inregistrate, ceea e face intreg demersul mult mai usor. Vei putea obtine in acest mod raspunsuri la multe intrebari, confirmari sau alte informatii de care aveai nevoie si nu le puteai obtine prin alte metode.

La iUni te bucuri de cele mai bune preturi la toata categoria de camere video

Pentru a facilita accesul tuturor clientilor nostri la aceasta categorie de produse atat de necesare, am setat un interval de pret suficient de larg incat majoritatea bugetelor sa se incadreze. Exista atat modele performante, scumpe, cu zeci de functii incorporate cat si unele mai accesibile care acopera strictul necesar pentru un asemenea dispozitiv. In plus, la iUni vei fi intampinat periodic de sesiuni de oferte si promotii care vor face modificari considerabile la pret in favoarea ta.

FOTO: iuni.netcdn.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea