Stiinta & Tehnologie

Superman si Batman vin din iarna pe telefoanele mobile

Nu cu mult timp in urma scriam despre jocul pentru dispozitivele mobile The Dark Knight, care il avea ca personaj principal pe super-eroul Batman.

Iata ca azi Glu Mobile face un nou anunt si anume, un nou joc pentru telefoanele mobile, care se va lansa in aceasta iarna, mai precis in luna decembrie si care ii are ca eroi atat pe Superman, cat si pe Batman.

Premeriea o face Glu Mobile

Bineinteles ca acest eveniment nu poate fi trecut cu vederea, mai ales ca Glu Mobile vor fi prima companie dezvoltatoare de jocuri care va avea ambii super-eroi la un loc. Aceasta decizie luata de Glu Mobile vine din parteneriatul care aceasta il are deja cu Warner Bros. Totusi, se prea poate ca jocul sa apara ca un titlu promotional pentru filmul Hollywoodian, Batman vs. Superman.

Acum sa vedem de ce te-ar interesa acest joc. In primul rand are eroi cu puteri supranaturale, in al doilea e plin de aventura si persoanjele mai sus mentionate. Un alt motiv ar fi faptul ca odata cu jocul, Glu Mobile va lansa si continut pentru telefoanele mobile ca wallpaper-uri, sonerii de apel, screensavere animate, tonuri de voce si multe altele.

"Joc bun"

Jill Braff, senior vice presedint al diviziei global publishing din cadrul Glu Mobile declara ca: "Superman/Batman are anumite lucruri care il fac un joc extraordinar, superputeri, aventura si personaje care sunt luate direct din benzile desenate. Acest titlu va aduce doi dintre cei mai cunoscuti si indragiti super-eroi impreuna pentru prima data intr-un joc pentru dispozitivele mobile. Mai mult decat atat, jocul va fi disponibil peste tot in lume."

Maria Seidman, vice presedinte a departamentului business development din cadrul Warner Bros. Digital Distribution adauga: "Warner si Glu abia asteapta lansarea acestui joc. Speram ca jocul sa fie o experienta placuta, mai ales ca il facem disponibil la nivel global."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea