Stiinta & Tehnologie

#subaru #cosworth #impreza wrx sti

Subaru si Cosworth pun la cale un Impreza WRX STI revolutionar

Cele doua companii vor da nastere unui model de performanta, bazat pe Subaru Impreza WRX STI , capabil sa revolutioneze capacitatile unui 4x4 conventional.

Doua nume cu importanta si traditie in motorsport si-au unit fortele pentru a da nastere unui proiect ambitios, care ar urma sa uimeasca publicul din intreaga lumea. Este vorba despre Subaru si Cosworth si intentia lor de a da nastere unui model unic, bazat pe deja celebrul Impreza WRX www .comunicatedepresa.ro/sti" title="sti">STi .

Rezultatul colaborarii va fi complet diferit de modelul de serie, Cosworth si japonezii urmand sa modifice categoric performantele, manevrabilitatea si chiar designul, ridicand astfel standardele unui model conventional cu tractiune integrala.

Momentan nu se cunosc detalii despre viitorul Impreza Cosworth insa pretul, performantele, ceea ce se ascunde sub capota si primele imagini vor fi dezvaluite in martie odata cu debutul public al modelului. Pana atunci, fanii trebuie sa se multumeasca cu un singur teaser, care tradeaza doar eticheta Cosworth.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea