Stiinta & Tehnologie

#telefon #france telecom #iphone 5 # lansare iphone 5

Stephane Richard (France Telecom): iPhone 5 va fi disponibil din 15 octombrie

Stephane Richard, CEO-ul France Telecom , a anuntat ca iPhone 5 va fi disponibil pe piata franceza pe data 15 octombrie. Richard a facut acest anunt intr-un interviu acordat postului de radio francez BFM, scrie capital.ro.

Noul model de iPhone inca nu a fost confirmat oficial de compania Apple. Totodata, cei de la Apple nu au comentat pe marginea declaratiilor oficialului France Telecom.

Se speculeaza ca iPhone 5 se va avea ecranul mai mare decat generatia anterioara, un procesor mai rapid si o camera foto cu o rezolutie mai mare. Desi nici nu stiu macar cum arata sau ce specificatii tehnice va avea, Deutsche Telekom le ofera clientilor posibilitatea de a-si rezerva un iPhone 5.

Foxconn , cel mai mare producator de componente electronice din lume, fabrica in prezent 150.000 de terminale iPhone 5 pe zi pentru ca Apple sa faca fata cererii din lunile urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea