Stiinta & Tehnologie

#ssangyong #c200 #euro5

SsangYong C200 va debuta la Paris

Ssangyong se pregateste asiduu pentru Salonul Auto de la Paris, din septembrie. Astfel, producatorul auto va lansa cu ocazia acestui eveniment noul crossover C200 .

Casa coreeana a reusit sa depaseasca criza financiara de anul trecut, printr-o redistribuire a proprietatii intre grupul chinez SAIC si Korea Development Bank. Compania SYMI a grupului Koelliker si-a confirmat de asemenea angajamentul de a distribui modelele Ssangyong pe piata italiana.

C200, prezentat ca un concept in 2009, la Seul, se remarca prin liniile de design inovatoare comparativ cu modelele anterioare, si ar putea aduce, o data cu lansarea aceastuia si noile motoare Euro5.

Prototipurile acestor propulsoare au fost deja expuse: o unitate pe benzina de 1,8 litri si un turbodiesel de 2 litri, care produc 175 CP. Acestea promit un nivel mai scazut al consumului de combustibil si al emisiilor de noxe.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea