Stiinta & Tehnologie

Spore Origins devine joc pentru iPhone

Spore, unul din cele mai celebre jocuri video a celor de la Electronic Arts , devine titlu pentru iPhone.

EA au anuntat ca in luna septembrie, Spore Origins va fii disponibil pentru telefonul Apple.

Special create

Jocul este anuntant mult mai devreme decat fanii se asteptau. Din spusele celor de la Electronic Arts rezulta ca Spore Origins a fost creat special pentru dispozitivele Apple, iPhone si iPod Touch.

Jocul va avea 35 de nivele, iar jucatorul se va folosi de accelerometrul din dotarea iPhone-ului pentru a duce la capat fiecare partea a jocului. Creaturile pot fii personalizata dupa placul fiecarui jucator.

Si alte jocuri

Inafara de Spore Originis, cei de la Electronic Arts pregatesc alte noua titluri pentru iPhone. Jocurile Yahtzee Adventures, EA Mini Golf, Lemonade Tycoon, Mahjong, Monopoly : Here & Now The World Edition, SimCity, Tiger Woods PGA TOUR 09, Need for Speed Undercover si The Sims 3 sunt deja in lucru.

Travis Boatman, vice presedinte Worldwide Studios in cadrul EA Mobile declara ca: "Suntem fericiti ca putem livra Spore Origins pentru dispozitivele Apple mobile. Ne-am bazat pe capabilitatile unice ale iPhone-ului si iPod-ului Touch, astfel jucatorii vor putea sa isi personalizeze creaturile si sa le scrie destinele."

Jocul poate fi descarcat din magazinul online Apple sau de pe site-ul oficial al celor de la Electronic Arts, www.eamobile.com. Reprezentatii companiei EA Mobile au mai spus ca jocul va fi disponibil si pentru alte dispozitive mobile intr-un viitor foarte apropiat.

Demonstratie Spore Origins



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea