Stiinta & Tehnologie

Spaniolii lanseaza THE CALL OF CTHULHU: Darkness within Book 1

Daca pana acum jocurile pentru telefoane mobile erau lansate de americani sau coreeni, uite ca streaba se mai schimba putin.

Mayhem Studio, o companie de dezvoltare de jocuri pentru telefoane mobile din Spania si-a facut cunoscuta intentia de a lansa pe piata jocul THE CALL OF CTHULHU: Darkness within Book 1.

Mistere din Egiptul antic

Subiectul jocului este pe cat se poate de interesat. Asa se face ca un cutremur recent a dus la descoperirea unui intreg oras antic ingropat in nisipul desetului egiptean undeva in apropiere de Cairo. Bineinteles ca arheologii din Cairo au vazut acest lucru ca un bun prilej pentru noi descoperiri .

Tu esti unul dintre cei care va face parte din echipa propusa de mai marele director al muzeului din Cairo, profesorul Cornelius Osgood. Aceasta este o sansa unica, asa ca nu poti decat sa accepti oferta.

Daca cumva ti se pare cunoscuta actiunea jocului, ai motive pentru ca The Call of Cthulhu este bazat pe scrierile lui H.P. Lovecraft si ale lui " Mituri ale lui Cthulhu".

Cum sa alegi...

THE CALL OF CTHULHU se bazeaza pe un joc format din situatii si alegerile pe care jucatorul trebuie sa le faca. O alegere gresita poate sa incheie o expeditie cu moartea membrilor echipei sau chiar la nebunie.

Vei avea la dispozitie efecte vizuale bune intr-o aventura de mare exceptie in care crimele neexplicate si misterul se gasesc la tot pasul, iar personajele ciudate si indicile nu vor lipsi nici ele. Sistemul de joc este simplu si usor de invatat, iar scenariul jocului este constuit in asa fel incat jucatorul sa nu se plictiseasca.

Jocul nu poate fi descarcat de pe un site, dar exista o persoana de contact, Daniel Sánchez Mateos (daniel.sanchez@mayhem.es) care se ocupa special de distribuire .

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea