Stiinta & Tehnologie

#facebook #sony xperia miro #smartphone Sony Android

Sony Xperia Miro, prezentat pe Facebook

Sony Xperia Miro a fost prezentat pe Facebook, la sfarsitul unei numaratori inverse pe pagina companiei japoneze. Noul smartphone Sony Android a fost creat pentru a oferi optiuni cat mai bune de social networking.

Specificatiile Sony Xperia Miro nu sunt impresionante, dar punctele de atractie pentru cumparatori vor fi atat optimizatile Sony, cat si Android 4.0, alaturi de efectele "speciale" ale telefonului.

Sony Xperia Miro foloseste efecte de iluminat bazate pe mediul inconjurator, ce pot fi ajustate de catre utilizator, potrivit potrivit GSMArena.com.

Noul smartphone are un ecran de 3,5 inci, camera de 5MP si ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Sony a modificat sistemul de operare folosit de Sony Xperia Miro pentru a introduce optiuni cat mai simple de social networking, ce pot fi atractive pentru cei care verifica foarte des Facebook si Twitter.




Sursa foto: Droiddog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea