Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W980 si HTC Touch Diamond premiate de EISA

Seria premiilor EISA nu se opreste la telefonul G810 a celor de la Samsung, care si-a administrat premiul pentru cel mai bun telefon " pozar ", ci merge mai departe si cu alte terminale.

Printre castigatori se numara si alte companii dezvoltatoare de telefoane mobile ca Sony Ericsson si HTC, care au plecat si ei acasa premiati de ziartistii de la EISA.

Sony Ericsson W980 - Best European music phone

Terminalul care recent s-a lansat si in tara noatra a plecat acasa cu premiul pentru cel mai bun telefon muzical al acestui an. Sony Ericsson W980 are o memorie de invidiat de 8 GB, masoara 92 x 46 x 16,9 mm si cantareste 100 de grame, are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 265.000 de culori si vine echipat cu tehnologia "Walkman on top", ceea ce il transforma intr-un substitut pentru player-ul muzical clasic.

Camera foto este de 3,15 megapixeli, poate capta imagini la o rezolutie maxima 2048 x 1536 pixeli si dispune de conectivitate HSDPA, adica viteza perfecta de descarcat muzica de pe internet. Asa cum era de astepta nu ii lipseste TrackID-ul sau optiunea Shake Control.

HTC Touch Diamond - Best European smartphone

Ca si Sony Ericsson W980, HTC Diamond s-a lansat de curand is pe meleagurile noastre. Terminalul s-a ales cu premiul pentru cel mai bun smartphone al anului 2008. Telefonul are incorporata interfata rapida 3D TouchFlo si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. HTC Diamond masoara 102 mm x 51 mm x 11,5 mm si cantareste 110 grame si are un ecran LCD de 2,8 inchi sensibil la atingere, de rezolutie VGA (640 x 480 pixeli).

Este sustinut de un procesor Qualcomm MSM7201A de 528 MHz si are memorie ROM de 256 MB, plus memoria RAM de 192 MB si 4 GB spatiu de stocare. Vine blindat cu o conectivitate HSDPA/WCDMA si Wi-Fi. Are doua camere foto, una de 3,2 megapixeli cu autofocus si una VGA pentru videoconferinte si nu ii lipseste nici receptorul GPS si A-GPS, are Bluetooth 2.0 cu EDR si port USB, HTC ExtUSB.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea