Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W910, cel mai bun telefon din 2007

Anul trecut, Sony Ericsson K800i si-a adjudecat premiul pentru cel mai bun telefon cu camera foto . Anul acesta, GSM Association a desemnat un nou castigator... Sony Ericsson W910 .

W910 face parte din seria Walkman si a dus o lupta foarte stransa pentru castigarea categoriei Best Mobile Handset/Device. Concurentii lui au fost Skypephone, LG KU990 Viewty, Nokia 6500 Clasic si Samsung G600.

Principala caracteristica a lui W910 este divertismentul, adica muzica, dar se pricepe si la jocuri 3D , videoclipuri sau ofera acess rapid la internet. Toate acestea vin intr-un telefon cu memorie de 1GB, ceea ce inseamna ca se pot stoca in jur de 900 de melodii, ce masoara 99 x 50 x 12 milimetri si cantareste 86 grame, toate acestea sculptate intr-un design subtire si placut.

Cu acest model, Sony Ericsson a adus ceva nou pietei de telefoane. De exemplu functia "Shake" permite utilizatorului sa schimbe melodia prin "zgudiurea" la stanga sau dreapta a telefonului. Pe acelasi sistem functioneaza si controlul pe care il are utilizatorului in timpul unui joc.

SenseMe ii ajuta pe utilizatori sa isi aleaga muzica in functie de starea de spirit pe care acestia o au, iar PlayNow si TrackID au ramas neclintite.

In cele din urma, juriul a decis castigatorul declarandu-l "... superb. Un design atragator si un telefon usor de folosit care a atras atentia tuturor cumparatorilor din lume in 2007."

Totusi, anul acesta, pentru prima data categoria de Best Mobile Handset/Device a avut si un premiu de consolare pare care si l-au adjudecat Hutchison 3 & Skype pentru telefonul 3 Skypephone. Juriul a tinut cont de faptul ca serviciul oferit de Skype impreuna cu telefonul lansat reprezinta o "afacere" foarte buna in ce priveste raportul calitate/pret.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea