Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson W880i vine in Romania

La mai putin de o saptamana de la anuntarea oficiala a noilor modele Sony Ericsson, venim cu inca un anunt: vedeta colectiei, modelul Walkman ultrasubtire W880 vine in Romania. Telefeonul este asteptat la inceputul lunii martie. Ericsson aduce in Romania telefonul Walkman W880i. Acesta este construit pe succesul modelelor de top precum W810 si extinde experienta de utilizare a telefoanelor Walkman.

Cu grosimea de numai 9,4 mm, W880 / W888 este cel mai suplu telefon Sony Ericsson de pana acum si combina experienta unui telefon Walkman cu cea a unui echipament care poate fi strecurat in orice buzunar. Cardul Memory Stick Micro (M2) cu capacitatea de 1GB disponibil in pachet, ofera spatiu suficient pentru stocarea de pana la 900 de melodii, iar aplicatiile revolutionare pentru muzica (precum Walkman Player 2.0 si Disc2Phone) permit incarcarea melodiilor in telefon si apoi cautarea acestora in playlist cu usurinta. Toate acestea plus o camera de 2 megapixeli sunt disponibile intr-un telefon UMTS, suplu ca o carcasa de CD.

W880 reprezinta un punct de referinta in portofoliul telefoanelor Walkman. Desi este fara indoiala unul dintre cele mai suple telefoane cu player de muzica si capacitate de 1GB, adevarata lui frumusete sta in finisajul sau cu otel si variantele de culori ale carcasei: Steel Silver sau Flame Black.

Bineinteles ca W880 este mai mult decat un telefon cu design atragator. Aplicatia de gestionare a muzicii Disc2Phone ii permite utilizatorului sa-si transfere cu usurinta melodiile din PC, direct in telefon. Cu ajutorul functiei de redare audio live prin Bluetooth, utilizatorul poate asculta wireless muzica cu un headset stereo Bluetooth precum HBH-DS970, fie direct la combina audio de acasa sau din masina (cu ajutorul receptorului audio BluetoothTM MBR-100). Toate aceste functii au fost incorporate fara a face vreun compromis in ceea ce priveste autonomia, un aspect extrem de important pentru un telefon cu functii audio avansate. Cu W880 asculti pana la 18 ore de muzica in continuu, iar modul de zbor permite inchiderea functiilor de telefonie acolo unde folosirea acestora este interzisa.

W880 Walkman este un telefon cu player audio, compatibil UMTS 2100 GPRS 900/1800/1900.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea