Stiinta & Tehnologie

#lansare oficiala #walkman #telefon mobil #sony ericsson

Sony Ericsson W705, mai aproape de realitate

Nokia a lansat de curand sapte terminale noi. Este cazul ca cei de la Sony Ericsson sa isi etaleze si ei cateva telefoane noi.

Se zvoneste ca sony ericsson w705 va fi unul din mobilele ce vor fi anuntate oficial azi sau maine de compania suedezo-japoneza.

Specificatii tehnice


Momentam, nu se cunosc prea multe specificatii tehnice ale lui Sony Ericsson W705. Modelul va fi un slider dedicat muzical, gama Walkman. Totodata design-ul lui va fi asemanator cu al modelului deja anuntat de companie, terminalul Sony Ericsson G705.

Se mai cunoaste faptul ca noul telefon Sony Ericsson va avea un ecran de rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si 256.000 de culori. Din pacate nu se stie marimea exacta a ecranului.

Mai mult decat atat

Sony Ericsson W705, asemenea lui G705 va avea o camera foto de 3,2 megapixeli. Dar nici in cazul acestei caracterisitici nu se stie daca telefonul va avea flash, autofocus, daca va suporta interfata Cyber-shot sau daca va veni cu tehnologii dedicate sau care sunt capabilitatile de captare video.

La capitolul conectivitate, W705 va suporta Wi-Fi si va avea receptor GPS. Terminalul mai dispune de 120 MB memorie interna, iar pachetul va include un card microSD M2 de 4 GB.

In prezent se zvoneste ca telefonul se va lansa pe piata anul viitor in luna februarie. Din pacate nu se stie un pret aproximativ de vanzare. Alaturi de telefoanele mobile zvonite, Sony Ericsson va lansa si difuzoarele portabile fara fir MBS-900.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea