Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson S302 si F305 descoperite inainte de termen

Se pare ca cei de la Sony Ericsson s-au pus serios pe treaba. Daca pana acum aveam treaba doar cu Paris sau BeiBei, de ceva vreme alte terminale incep sa rasara din aceasta tabara.

Cel mai recent model al companiei este un terminal Cybershot cu o camera foto de 8 megapixeli. Totodata, cu ceva timp in urma, compania suedezo- japoneza anunta serii noi, S si F.

S de la Snapshot

Este adevarat ca seria S va fi dedicata fotografiei, dar a nu se incurca cu seria Cybershot. Telefonul S302 este un telefon entry/mid-level care va functiona in retea quadband GSM si conectivitate maxima suportata va fi EDGE.

Dar sa trecem la trasatura definitorie al acestui snapshot. Terminalul va avea o camera foto de doar 2 megapixeli cu focus fix. Ce il face pe S302 sa fie mai inteligent este faptul ca vine cu aceasi inferfata fotografica folosita in alte modele Cybershot ale companiei. S302 suporta functiile photo-light si PhotoFix.

Terminalul masoara 101 x 46 x 11 milimetri si cantareste 79 de grame, are ecran 2 de inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli, memorie interna de 20 MB si slot de card microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Pentru transferul de date, S302 are Bluetooth 2.0 cu suport A2DP si USB 2.0. Player-ul media suporta o diversitate de codec-uri audio, iar MP3-player-ul din dotare are functii de Walkman ca PlayNow si TrackID. Terminalul are si radio FM, iar navigarile pe internet se vor face prin browserele Access NetFront xHTML.

F de la "Fun & Games"

Telefoanele din seria F vor fi telefoane dedicate jocurilor. F305 este primul din aceasta serie, va functiona in retele quad-band GSM si maximul de conevititate va fi EDGE. Ca si "fratele" lui Snapshot, acest terminal va fi unul low/mid-level. F305 masoara 96 x 47 x 14,6 milimetri si cantareste 97,5 grame.

Trasatura principala sunt jocurile, dar telefonul are senzori de miscare, lucrul care il vor face un fel de controller ca cel de Wii. Vine cu Bowling, Bass fishing & Jockey, jocuri care se vor folosi de senzorii de miscare din dotare.

Alte trasaturi "gaming" le mai prezinta butoanele asemanatoare cu cele ale PlayStation-ului care se afla deasupra ecranului si butonul dedicat care te va duce direct in meniul de jocuri. Telefonul vine cu un "incarcator" special de baterie Power Pack CCP-100 care va mai alimenta telefonul inca canteva ore in caz ca bateria este pe terminate.

Te poti bucura de jocuri alaturi de gasca pentru ca prin Bluetooth-ul din dotare care suporta si A2DP au acces si ei la ele de pe telefoanele lor. Memoria interna a telefonului este de doar 10 MB asa ca ai face bine sa o maresti cu un card microSD, telefonul suportand slot-ul de rigoare. Ca si in cazul lui S302, acest model Sony Ericsson vine cu player muzical in doatere care suporta TrackID si are si radio FM.

Telefonul vine in doua culori, Polar White si Mystic Black, are un ecran de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli cu 262,144 culori si poare randa grafica 3D usor.

Ambele telefoane vor fi anuntate oficial maine, pe data de 17 iunie 2008 si se vor lansa la sfarsitul acestui an. Din pacate nu se stie pretul lor, dar fiind telefoane low/mid-range se prea poate sa fie accesibile oricarui buzunar.

sony ericsson s302



sony ericsson f305



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea