Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #smile shutter #c905 #c510 #romania #ambasador

Sony Ericsson Romania cauta ambasador zambitor

Sony Ericsson anunta demararea unei noi etape a campaniei Smile Hunt prin care urmeaza sa fie selectat ambasadorul national pentru cea mai mare competitie internationala de zambete.

Compania va premia cele mai reusite zece fotografii inscrise de participantii locali cu telefoane din gama Cybershot iar castigatorul final va deveni ambasadorul Romaniei.

Premiu: foto de pe telefonul personal si a lansa aceste fotografii in competitia internationala. Fotografiile vor trebui insotite de o descriere a povestii din spatele fiecarui zambet .

In toata lumea

Competitia se va desfasura in peste 40 de tari,  iar participantii la concurs isi vor incarca cele mai reusite fotografii pe site-ul dedicat campaniei. Participantii vor avea oportunitatea de a fi selectati pentru a face parte din grupul oficial de reprezentanti ai campaniei Smile Hunt, vor putea fi votati la categoria "Alegerea publicului" sau la categoria "Alegerea juriului".  

La nivel local, 10 castigatori din Romania vor fi premiati cu telefoane Sony Ericsson C510, din gama Cybershot, cu tehnologie Smile Shutter incorporata. Pentru a deveni ambasadorul Romaniei in competitia Smile Hunt, participanyii vor trebui sa se inscrie in perioada 1 mai - 1 august 2009 pe site-ul dedicate competitiei, la rubrica "Cum devii Smile Ambassador pentru Sony Ericsson".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea