Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson R300 si R306, radio combinata AM/FM

Sony Ericsson anunta astazi lansarea a doua noi telefoane mobile, R300 Radio si R306 Radio, ambele create pentru a oferi o experienta credibila de utilizare a radioului unei audiente globale, potrivindu-se perfect unei piete emergente de tipul celei din Romania.

“Telefoanele R300 Radio si R306 Radio iti permit sa te conectezi la muzica ta preferata sau reportajele sportive, atat in banda AM cat si in cea FM,” a declarat Howard Lewis , Vice Presedinte si Seful Departamentului de Produse de Baza al Sony Ericsson. “Aceste telefoane isi joaca rolul cu mult success, oferind un aspect si caracteristici inspirate de aparatele de radio , care se regasesc atat pe un telefon de tip baton de ciocolata cat si pe unul cu clapeta.”

Un aspect real de radio

Aceste noi modele de telefoane sunt concepute astfel incat sa aiba un aspect real de radio. Aseaza oricare dintre cele doua telefoane pe o parte si lasa radioul sa rasune prin boxele incorporate, stereo in cazul telefonului R306 Radio.

Butoanele de presetare de pe fata ambelor telefoane, atat R300 Radio cat si R306 Radio, iti permit sa navighezi cu usurinta printre statiile radio preferate. E nevoie doar de o apasare de buton pentru a modifica intensitatea volumului atunci cand doresti sa impartasesti din experienta radiofonica sau atunci cand vrei sa simti pe viu actiunea de pe terenul de sport.

Noile telefoane iti permit, cu adevarat, sa obtii tot ceea ce este mai bun de la un radio. Seteaza-l sa fie ceasul tau desteptator sau inregistreza momentele glorioase ale echipei tale castigatoare si reasculta la infinit comentariile. Poti chiar sa inregistrezi o melodie si sa o folosesti ca ton de apel.

Cine a cantat melodia aceea?

TrackID™ reprezinta deja o trasatura familiara a multor telefoane Sony Ericsson. In cazul celor doua modele noi, R300 Radio si R306 Radio, TrackID™ este o caracteristica standard, transformand instant utilizatorii in experti in materie de muzica! Inregistreza o parte a unei melodii dintr-o sursa externa, precum un sistem audio dintr-un bar sau cafenea, si afla in cateva secunde cine a interpretat-o, titlul melodiei si numele albumului din care face parte. Totul, cu un singur click!

Asculta tare!

Cu telefonul R300 Radio poti asculta muzica doar tu, utilizand castile puse la dispozitie, sau impreuna cu toti ceilalti cu ajutorul boxelor de mare performanta integrate telefonului. Porneste sunetul 3D sau potentatorul de volum cu ajutorul solutiei Audio Enhancer pe care telefonul o pune la dispozitie.

O adevarata experienta radio

Telefonul R306 Radio are un sistem de deschidere de tip scoica cu doua boxe integrate orientate spre utilizator. Inca o data, folosind optiunea Audio Enhancer, poti activa potentatorul de volum in timp ce asculti radioul prin intermediul boxelor sau sunetul 3D atunci cand utilizezi castile. Astfel, ti se asigura o experienta radio de prima clasa, chiar daca te afli intr-un mediu galagios. Verifica ce canal de radio asculti urmarind ecranul extern.

In perfecta armonie

Ambele telefoane incorporeaza tehnologia Bluetooth™, permitand utilizarea acestora in regim handsfree, prin intermediul accesoriilor optionale, precum castile Bluetooth™ HBH-PV703.

Telefonul R300 Radio ofera camera VGA incorporata iar telefonul R306 Radio face un pas inainte atasand o camera de 1.3 megapixeli. Astfel, fie ca asculti radio sau nu, aceste doua telefoane sunt concepute pentru a atinge notele potrivite.

Telefonul R300 Radio va fi lansat in doua culori: Antique Copper si Steel Black . Este un telefon GSM/GPRS 900/1800/1900 care va fi disponibil in anumite piete incepand cu al doilea trimestru al anului 2008. R300a Radio este un telefon GSM/GPRS 850/1800/1900 disponibil in aceeasi perioada de timp.


Telefonul R306 Radio va fi lansat in doua culori: Coffee Black si Champagne White. Este un telefon GSM/GPRS 900/1800/1900 care va fi disponibil in anumite piete incepand cu al treilea trimestru al anului 2008. R306a Radio este un telefon GSM/GPRS 850/1800/1900 disponibil in aceeasi perioada de timp.




Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea