Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #comunicasia #eveniment #anunt oficial #xperia x2 #vulcan

Sony Ericsson pregateste un anunt pe 17 iunie

Dupa anuntarea oficiala a lui Sony Ericsson Satio (Idou), Aino si Yari, joint-venture-ul pregateste o noua lansare la show -ul ComunicAsia .

In cadrul aceluiasi eveniment, rivalii de la Nokia au prezentat recent trei telefoane noi.

Posibila lansare

Ca si in cazul primului anunt care a avut loc pe data de 28 mai 2009, cand Sony Ericsson a tinut totul in mister si de aceasta data reprezentantii companiei au avut grija sa pastreze totul secret. Totusi, se speculeaza ca in 17 iunie Sony Ericsson va anunta oficial un nou terminal din familia XPERIA, adica modelul Sony Ericsson XPERIA X2, care poarta nume de cod Vulcan. Momentul ar fi ideal, pentru ca de o saptamana au inceput sa circule si imaginile-spion cu un nou XPERIA.

Primele imagini cu acest telefon au fost dezvaluite de publicatia online Endgadgetmobile.com care scria despre un terminal Sony Ericsson care poarta numele de cod Vulcan. Acest prototip pare sa fie adevaratul XPERIA X2 pentru ca modelul dispune de sistemul de operare Windows Mobile si are tastatura QWERTY completa fizica la fel ca X1.

Alte detalii

Asemenea primului model XPERIA, X1, si noul terminal vine din doua variante, negru si argintiu. Sony Ericsson X2 va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.5 si va avea aceasi interfata X-Panel . Totodata, telefonul va dispune si de 200 MB memorie interna si un procesor Qualcomm MSM 7200.

Se mai speculeaza ca noul terminal al companiei ar putea dispune de o camera foto de 8.1 MP, ecran OLED. Evenimentul pregatit de Sony Ericsson va avea loc in Singapore pe data de 17 iunie 2009 la ora 4:30 PM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea