Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K660i in versiunea Lime Green

Pentru ca este primavara, probabil multi dezvoltatori de telefoane vor iesi pe piata cu modele mai vechi in variante noi de culori. Asa ca, daca esti o persoana "colorata", poate noul telefon iti va prii.

Dar, in toata fericirea lansarii, exista si o parte rea. Momentan doar "3" este cel are drepturi de distribuire a acestui telefon. Dar s-o luam de la capat. "3" este unul din cei mai mari si mai tari operatori de telefonie mobila din Anglia.

A fost in planul secret

Sony Ericsson spune ca modelul K660i Green Lime a fost pregatit din timp pentru o lansare in primavara lui 2008 si pentru ca sa atraga mai multi "cumparatori", K660i-ul va fi distribuit gratuit (probbail prin intermediul unui abonament).

Modelul Sony Ericsson K660i a fost lansat oficial prin luna noiembrie a anului 2007 si a fost un telefon creat special "de dat pe net", deoarece caracteristica lui principala a fost, si inca este, conectivitatea HSDPA.

"Unealta" de Web

Modelul venea cu un ecran de 2 inch cu rezolutie QVGA si oferea utilizatorului posibilitatea sa vizualizeze pagini web pe un ecran lat. O alta caracteristica aparte a telefonului era butonul de navigare care in clipa navigarii web devenea un "pointer mouse magnetic" care functiona asemanator mouse-ului clasic pentru PC.

Iar daca vroiai sa salvezi pagini web interesante, browser-ul iti permitea si functii ca Bookmarks.

Pe atunci, Martin Winkler, seful departamentului de Web Marketing de la Sony Ericsson spune: "Viziunea Sony Ericsson este sa ofere o experienta aparte si bogata pe internet prin intermediul telefoanelor din gama "Generation Web". Acest model este clar un pas inainte in aceasta calatorie online care se poate desfasura pe un teren de fotbal sau cumparand un bilet la concertul preferat".

Anglia nu e departe si speram ca Sony Ericsson se gandesc si la restul Europei care tanjeste dupa acest "nou" model.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea