Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson idou #12 mp #argintiu #xperia

Sony Ericsson Idou in varianta argintie

foto de acasa .ro/12-mp" title="12 mp">12 MP .

Terminalul se afla inca in lucru, dar pe internet au aparut deja imagini cu un model in varianta pe negru, iar mai nou in cea pe argintiu.

Detalii putine

Imaginea cu noua versiune a lui Sony Ericsson Idou, a aparut pe blog-ul neoficial al companiei. In prezent nu se stie daca imaginea este pur si simplu o imagine contrafacuta , dar cei de la SEMC Blog declara ca este o versiune oficiala.

Singura problema este ca reprezentantii Sony Ericsson nu au facut nici un comentariu cu privire la aceste imagini. Mai exista posibilitatea ca Idou in argintiu sa fie o alta culoare din paleta in care terminalul va fi disponibil sau ca aceasta nuanta sa fie anulata din productie.

Specificatii tehnice Idou

Asemenea terminalul Sony Ericsson XPERIA X1, Idou face parte dintr-o noua serie de terminale produse de compania suedezo-japoneza. Punctele foarte ale terminalului sunt ecranul complet tactil si camera foto din dotare.

Sony Ericsson Idou masoara 111 x 54 x 15 mm, are ecran de 3,5 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si suport pentru 16 milioane de culori. Idou are conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

Terminalul va rula sistemul de operare Symbian S60 va avea ecran cu format 16:9 wide si optiuni de vizualizare in HD. Idou are camera foto de 12 MP cu autofocus si flash Xenon, receptor GPS si player muzical incorporat.

Videoclip de prezentare a lui sony ericsson idou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea