Stiinta & Tehnologie

#firmware #aino #sony ericsson

Sony Ericsson Aino se face cu un nou firmware

Telefonul mobil sony ericsson aino primeste un update care aduce telefonului noi caracteristici.

Dintre modelele companiei care au avut parte de update-uri de numara si terminalele Satio si Yari si XPERIA X2.

Firmware nou

Noul update al telefonului aduce cu sine imbunatatirea vietii acumulatorului si o serie de codecuri video (MIME-type MPEG4-generic). Pe langa aceste detalii, Aino va avea un semnal mai bun wireless si Bluetooth si va avea trei noi teme, plus un nou joc (Bubble Town 2). Sony Ericsson Aino vine cu acces direct la serviciul proprietar Sony Ericsson, Media Go , prin care datele pot fi transferate prin Wi-Fi de pe calculator pe telefon. O caracteristica aparte a modelului Sony Ericsson Aino este posibilitatea de a controla consola consola PlayStation 3 cu ajutorul functiei de Remote Play. Aceasta optiune initial dezvoltata pentru PSP-uri, permite utilizatorilor accesul la continutul multimedia de pe PlayStation 3 cu ajutorul telefonului.

Aceasta conexiune intre consola si Aino poate fi realizata cu ajutorul unei retele locale realizata intre cele doua sau cu ajutorul internetului, in cazul in care utilizatorul se afla la mare distanta.

Alte detalii

Sony Ericsson Aino este un slider care masoara 104 x 50 x 15,5 mm, cantareste 130 grame, are ecran de 3 inch cu rezolutia 240 x 432 px si cu suport pentru 16 milioane de culori. Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED, autofocus, stabilizator de imagine, suport GPS si Google Maps.

Modelului nu ii lipsesc player-ul muzical cu functii avansate o conectivitate ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi. In Europa, pretul lui Sony Ericsson Aino este de 639 euro si in prezent poate fi achizitionat si in Romania. Software de update se poate descarca de pe site-ul producatorului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea