Stiinta & Tehnologie

#sony #smartphone #smartphone sony #lansare sony Xperia M2 #Xperia M2

3 caracteristici uimitoare ale noului smartphone Sony Xperia M2

Sony a lansat in aceasta saptamana telefonul inteligent Xperia M2, in cadrul World Mobile Congress, care s-a desfasurat la Barcelona in perioada 24-27 februarie.

Telefonul este dotat cu cip Snapdragon 300 si procesor quad-core Cortex A7 de 1,2 GHz. Memoria interna a telefonului este de 8GB, dar poate fi suplimentata oricand cu un card micro SD.

Unitatea de procesare grafica a Xperia M2 este Adreno 305, iar sistemul de operare pe care-l foloseste este Android 4.3 Jelly Bean, urmand ca urmatoarea versiune, imbunatatita, sa ruleze pe Android KitKat.

Camera foto a lui Xperia M2 este de 8 MP si e dotata cu senzor Exmor RS, care face posibila filmarea la 1080 p. Mai mult de atat, camera este prevazuta cu un blitz LED, care ii imbunatateste performantele.

Noul dispozitiv de la Sony se adreseaza publicului care nu este dispus sa investeasca foarte mult intr-un telefon, nu este un produs de lux. Inca nu a fost dezvaluit pretul aparatului, insa surse oficiale din companie spun ca lansarea din aprilie a aparatului va surprinde prin accesibilitatea sa.

Sursa foto: phandroid.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea