Stiinta & Tehnologie

# aplicatie dragoste #invisible boyfriend #aplicatie singuri #smartphone

Bizar sau practic? Aplicatia care iti creeaza un iubit imaginar!

Copiii isi fac prieteni imaginari atunci cand se simt singuri, atunci de ce nu si-ar face si adultii. Invisible Boyfriend/ Invisible Girlfriend este o noua aplicatie pentru smartphone-uri care le permite utilizatorilor celibatari sa "inventeze" un partener de viata virtual, "de ochii lumii".

"Aceasta persoana nu exista in realitate. Totusi, el (ea) ar putea fi barbatul (femeia) vietii voastre, sufletul pereche la care ati visat dintotdeauna, fara sa indrazniti sa credeti cu adevarat ca il (o) veti intâlni vreodata. Un student frumos si brunet de 25 de ani, amuzant si curajos, o avocata mai matura, dulce si timida, un actor zburdalnic si sarcastic. Gratie aplicatiei aveti posibilitatea de a va inventa iubitul/ iubita perfect(a)", scrie Le Point.

Utilizatorul poate alege numele, varsta, personalitatea, pasiunile si chiar a aspectului fizic al iubitului virtual, dar poate include si circumstantele in care a avut loc "intalnirea" cu acesta - intr-un bar sau intr-un avion, la o petrecere ori in timpul unei vacante. "Toate aceste lucruri sunt posibile pentru a avea in sfarsit un iubit/ o iubita despre care prietenii vostri vor crede ca exista cu adevarat", au spus creatorii aplicatiei, citati de Mediafax.

Aplicatia costa 25 de dolari pe luna. 

Foto: drsheri.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea