Stiinta & Tehnologie

#update #itunes #apple #ipod touch #iphone #soldierants

SoldierAnts pentru cu iPhone primeste update-uri

Dupa lansarea jocului SoldierAnta pentru iPhone, Inline Production anunta o serie de update-uri noi disponibile in iTunes.

Reprezentantii companiei producatoare au declarat ca SoldierAnts este compatibil si cu playerele muzicale Apple, iPod Touch.

S-a innoit

Odata descarcat, utilizatorii vor avea la dispozitie o serie noua de arme si moduri de atac al inamicului. Prin urmare soldatii- furnica vor putea sa lanseze rachete cu actiune lunga, acid, bombe de porc sau torpile cu o tinta mult mai buna.

Jucatorul mai are la dispozitie si atacuri aeriene cu o tinta mai precisa si poate sa formeze echipe de furnici. Reprezentantii companiei au mai declarat ca acest update a rezolvat si unele bug-uri pe care jocul le prezenta. Asemanator cu Worms

SoldierAnts este un joc de strategie cu elemente de actiune in care utilizatorul trebuie sa formeze echipe si sa distruga tabara adversa. Titlul se aseamana foarte mult cu un joc celebru pentru console si PC, Worms.

SoldierAnts pune la dispozitia utilizatorului pana la patru adversari. Acestia pot sa fie jucatori virtuali sau reali, alesi din reteaua jocului. SoldierAnts suporta doua moduri de joc, Quick Battle si Campaing Mode.

Primele arme de atac


Misiunea unei echipe este sa anihileze jucatorii adversi prin diferite moduri si arme. Utilizatorul are la dispozitie arme cu luneta, AK47 , aruncator de flacari, grenade, RPG-uri, torpile, mine, bombe de petrol sau cu ceas sau atacuri aeriene.

Jucatorul mai poate alege intre cinci locatii diferite, o schema de control usoasa, harti si efecte speciale. Jocul poate fi descarcat din magazinul online iTunes si costa 0,99 USD, adica aproximativ 4 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea