Stiinta & Tehnologie

SMS-ul care anunta rachete

O companie israeliana isi avertizeaza cetatenii cu SMS-uri atunci cand urmeaza un atac cu rachete din partea miscarii Hezbollah. In mijlocul bombardamentelor, cercetatorii din Israel isi continua activitatea in laboratoarele aflate la cativa metri sub pamant.

Conflictul dintre Israel si miscarea Hezbolah din Liban pare departe de a se incheia. Rachetele strabat granita dintre cele doua tari, in ambele sensuri, provocand victime si pagube materiale . In incercarea de a limita numarul victimelor in randul cetatenilor sai, o companie din Israel a lansat un serviciu de mesaje text care anunta un atac cu rachete de peste granita. Compania Cellact furnizeaza comunitatilor din apropierea granitei cu Liban alerte pe baza de SMS, un serviciu pentru care cei care se vor abona trebuie sa plateasca 4 centi pe mesaj. Oferta Cellact include mai multe kibbutzuri (un fel de gospodarie colectiva agrara in Israel) si comunitati moshav.

(continuarea in Jurnalul National )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea