Stiinta & Tehnologie

Sky Bubbles devine joc pentru telefoane mobile

Jocul a fost pana acum disponibil doar pentru computerele personale.

Sky Bubbles este lansat de compania Alawar NewEdge Mobile, dezvoltator de jocuri pe platforma Java.

Actiunea Sky Bubble

Jocul instinga utilizatorii sa inceapa lupta impotriva magicianului diabolic, Caralight, care a capturat sufletele locuitorilor din Lumea Viselor.

Jocul se desfasoara pe o tabla cu patratele plina de bile multicolore. Utilizatorul trebuie sa adune mai multe bile de aceeasi culoare, iar odata ce acestea explodeaza vor elibera sufletele capturate de Caralight.

Originalul si noua versiune

Originalul numit Sky Bubbles Deluxe a fost dezvoltat de catre Visual Shape Games si distribuit de Alawar Entertainment. Jocul avea grafica foarte buna, poveste aparte si actiune buna, atat cat sa tina jucatorul prins in ea.

Versiunea pentru telefoanele mobile este dezvoltata de un subsidiar Alawar, Alawar NewEdge Mobile, si are aceleasi ingrediente, actiune multa, grafica buna, efecte speciale si jocuri puzzle .

Jocul va fi distribuit prima oara in Rusia pana la sfarsitul acestui an. Inceputul lui 2009 va marca momentul in care Sky Bubbles pentru telefoanele mobile va fi lansat pe plan mondial. Pretul jocului nu a fost inca anuntat de producator.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea