Stiinta & Tehnologie

#skoda #octavia rs 2014 #circuit nurburgring #festivalul vitezei

Skoda Octavia RS 2014, filmata in premiera pe circuitul de la Nurburgring

Skoda Octavia RS 2014 a fost filmata pentru prima oara pe circuitul de la Nurburgring, inainte de prezentarea oficiala care va avea loc la Festivalul Vitezei de la Goodwood.

Aratand ca gata de productia in serie, prototipul putin camuflat are un aspect conservator, dar se distinge printr-o noua bara frontala, o grila tip stup de albine si un eleron montat pe portbagaj.

In filmuletul celor de la WCF se mai pot distinge franele de inalta performanta si sistemul de evacuare dual. Skoda nu a dat foarte multe detalii, dar a confirmat anterior ca noul RS va fi "mai lung, mai lat si mai usor decat predecesorul sau".

Skoda a mai anuntat si faptul ca noua Octavia RS 2014 va fi cea mai rapida masina construita de ei pana la momentul de fata. Nimic nu este oficial, dar se asteapta ca masina sa vina dotata cu un motor turbo in 4 cilindri de 2.0 litri care dezvolta aproximativ 220 CP si un cuplu maxim de 350 Nm.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea