Stiinta & Tehnologie

#masina #romania #import #skoda octavia # cea mai vanduta masina

Skoda Octavia, cea mai vanduta masina de import din Romania

Skoda Octavia este cea mai vanduta masina de import de pe piata romaneasca in primele sase luni ale lui 2011, se arata intr-o statistica intocmita pe zf.ro pe baza datelor furnizate de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA).

Skoda Octavia s-au vandut in peste 2.000 de unitati, in scadere cu patru procente fata de perioada similara a anului 2010.

Locul doi in topul celor mai bine vandute masini din import revine gamei Renault Clio (1.600 de exemplare). Si Renault inregistreaza o scadere, de 40 de procente, fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pe locul trei a urcat VW Golf, depasind Opel Astra. Atat în cazul modelului Skoda Octavia, cat si Volkswagen Golf , cel mai bine vandut model nu mai este cel de bază (cu motor pe benzina ), ci versiunea pe motorina, care costa cu aproximativ 2.000 de euro mai mult decat cea mai ieftina varianta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea