Stiinta & Tehnologie

#responder hd #siguranta #priority icon map

Sistemul de securitate auto Responder HD, disponibil in Romania

Responder HD , cel mai recent sistem de securitate cu pornirea motorului din telecomanda , este de acum disponibil si pe piata auto romaneasca, potrivit companiei producatoare.

Functiile lui Respoder HD

Castigator al premiului Best of Innovation la CES 2009 , Viper Responder HD este capabil sa detecteze masina si o poate comanda chiar de la o distanta de 1,6 km prin intermediul tehnologiei SuperCode.

Noutatile pe care le aduce acest model sunt telecomanda cu ecran multicolor si interfata intuitiva, user-friendy, mini port-ul USB pentru incarcarea acumulatorului la computer si rotita de navigare prin meniul sistemului.

Responder HD este dotat cu o telecomanda care instiinteaza soferul in timp real despre starea masinii prin intermediul unor pictograme si texte clare, animate.

Alte detalii

Dispozitivul permite resetarea timpului pentru pornirea motorului folosind rotita de meniu a telecomenzii sau vizualizarea temperaturoo din habitaclul masinii.

Responder HD detine 5 butoane cu 24 de functii usor de accesat. Prin intermediul hartii priority icon map, cele mai importante pictograme sunt afisate in centrul ecranului LCD, de 3 ori mai mari decat cele cu prioritate secundara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea