Stiinta & Tehnologie

Siemens revine cu doua proiecte noi: Leaf si Solar

Trebuie sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de telefoane mobile exista anumite companii care ne inspira incredere si altele nu.

Dar mai exista si acele nume din industria telefoniei mobile care sunt parca de mult apuse. Este cazul celor de la Siemens, nume care nu mai zice nimic nici unui european cand discutam de dispozitive mobile .

Inapoi in hora

Totusi, se pare ca cei de la Siemens nu sa dau batuti, iar daca in zilele noastre avem nume ca Dior sau Walt Disney care lanseaza telefoane mobile, ei de ce nu s-ar intoarce pe baricade ? Dar planul lor este ceva mai maret, pentru ca cei de la Siemen nu doresc simple telefoane, ci cauta un anume design si un anume lucru, adica terminale ecologice.

Siemens Home and Office Communication sub indrumarea companiei Formwelt si a lui Hans-Henning Brabänder, ar putea sa isi vada visul devenit realitate pentru ca cele doua proiecte numite Leaf si Solar si-au facut aparitia pe internet.

Ce inseamna telefon ecologic

In viziunea Siemens, un telefon ecologic trebuie sa fie fabricat din materiale ca atare, ei folosind pentru noile modele eco-plastic si lemn lichid. In plus fiecare telefon are un index care arata cat de "prieten cu natura este telefonul".

Mai mult decat atat, cele doua telefoane se incarca cu energie solara . Iar acum cate putin despre cele doua terminale. Bineinteles ca Leaf va avea o forma cat de cat asemanatoare cu a unei frunze, are ecran OLED organic si taste fizice.

Solar are si el acelasi ecran si este fabricat din materiale "pur-separabile", adica, metal, sticla si eco-plastic. Mai mult decat atat, terminalul este tactil, la fel si ecranul lui si este acoperit cu celule solare prin care isi incarca bateria.

Cele doua terminale se afla in stadiul de proiecte in lucru la Formwelt Studio. Informatii referitoare la ele se gasesc pe site-ul lor: //www.formwelt.com.

Siemens Leaf



Siemens Solar



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea