Stiinta & Tehnologie

#china #8 megapixeli #sharp

Sharp lanseaza doua telefoane mobile

foto CCD, in loc de unul CMOS cum au majoritatea telefoanelor mobile cu capacitati fotografice.

Compania a declarat ca aceasta alegere a fost facuta pentru ca senzorii CCD tin sub control mai bine zgomotul de imagine. Din pacata CCD-urile consuma bateria telefonului mult mai repede.

Sharp SH1810C are ecran LCD TFT de 3 inch cu rezolutie WVGA de 854 x 480 pixeli. Camera foto din dotare poate face capturi video cu 30 de fps, iar telefonului nu ii lipseste nici accelerometrul. Modelul nu are conectivitate 3G .

SH6010C este un mid-ranger


Modelul SH6010C este face parte din clasa de telefoane mid-range , la fel ca "fratele mai mare" este un clamshell si are carcasa din metal.

Terminalul are doua ecrane, unul extern si unul inter. Cel de al doilea masoara 2,6 inch, are rezolutie de 400 x 240 pixeli si 262.000 de culori. Telefonul este foarte subtire, si chiar faca este cu clapeta are doar 12,9 mm grosime.

Modelul va fi distribuit in mai multe culori, argintiu, auriu, negru,roz si albastru. Din pacate atat Sharp SH6010C, cat si SH1810C se vor lansa numai in China. Compania nu a anuntat pretul celor doua terminale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea