Stiinta & Tehnologie

#cheia succesului #seo

SEOAgency.ro: Cheia succesului unui business online

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare este cu siguranta o investitie solida in marketing online - atata timp cat lucrati cu o companie profesionista. Seoagency furnizeaza clientilor servicii SEO de top inca din anul 2008. "Fiecare business este unic si fiecare site are propriile sale valori." - iata una din cele mai importante viziuni dupa care ne ghidam.

 

Ce este SEO si de ce poate genera profituri mai mari pentru un business?

Optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO) reprezinta o suma de practici de imbunatatire si promovare a unui site, cu scopul cresterii vizibilitatii paginilor sale in rezultatele motoarelor de cautare. Acest lucru va creste la randul sau numarul de vizitatori relevanti pentru site-ul dumneavoastra. Prin urmare, un business care investeste in SEO isi creste automat sansele de a ocupa o pozitie de top in paginile rezultatelor motoarelor de cautare. Astfel creste si traficul orientat spre site-ul dumneavoastra - oameni care cauta exact ceea ce oferiti.

SEO este in prezent cea mai eficienta si importanta strategie de marketing de promovare a unui site. Majoritatea covarsitoare a utilizatorilor online navigheaza pe Internet ,acolo unde vor si cand vor prin intermediul motoarelor de cautare. Cheia este sa mizezi pe aceasta piata masiva de trafic pentru a atrage mai multi vizitatori si implicit mai multi clienti.

Cum poate Seoagency sa ajute afacerile care vor sa prospere in online?

Seoagency lucreaza cu fiecare client in parte pentru un design personalizat al strategiei de marketing pentru motoarele de cautare, lucru care va fi extrem de atractiv pentru publicul tinta si pentru imbunatatirea pozitiei. Seoagency detine de asemenea arsenalul necesar pentru a duce un site in varful clasamentului pe o anumita nisa sau un anumit domeniu de activitate.

SEO inseamna investitie pe termen lung si de multe ori rezultatele apar dupa o anumita perioada de timp. Iar firmele vor rezultate "acum". Desi este dificil pentru companii sa accepte sa investeasca in prezent pentru rezultate viitoare, noi promitem clientilor rezultate inca din prima luna. Aceste rezultate se pot vedea din primul raport lunar oferit dupa incheierea unui contract si reprezinta suma unor actiuni bine gandite de optimizare si promovare.

Care sunt principalele caracteristici ale unei agentii seo?

O agentie specializata in SEO trebuie sa dea dovada in primul rand de profesionalism in relatiile cu clientii sai. Apoi e nevoie de responsabilitate, de foarte multa creativitate, de viziune si cunostinte de ordin tehnic. Practic clientii care aleg serviciile noastre ne incredinteaza un anumit buget. Mai departe noi trebuie sa gestionam cat mai bine acest buget cu scopul de a obtine cele mai relevante si eficiente rezultate in ceea ce priveste pozitionarea si cresterea vizibilitatii unui site.

Cum are succes un business intr-un mediu online aflat intr-o continua schimbare?

Pe zi ce trece Google, cel mai mare motor de cautare, continua sa devina tot mai sofisticat in ceea ce priveste capacitatea sa de identificare a continutului de calitate. Unele tehnici evolueaza, altele dispar sau devin mai putin importante, locul lor fiind luat de noi tactici. Tot mai multe firme inteleg cat de important este sa colaboreze cu o agentie de seo care sa gandeasca pentru ele o strategie capabila sa aduca rezultate fiabile si o pozitionare mai buna pentru afacerea pe care o desfasoara. Pentru ca SEO intr-adevar da rezultate.

Ce servicii furnizeaza Seoagency?

Domeniul nostru de expertiza este reprezentat de optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare.

Dar trebuie spus ca nu ne limitam doar la servicii SEO. Desi specializarea noastra fundamentala este pe SEO, datorita evolutiei si provocarilor din mediul online, activitatea noastra depaseste aceste bariere. Dorinta noastra a fost sa anticipam cererea colaboratorilor nostri si sa oferim servicii integrate de promovare online. Asa cum ne-am asteptat partenerii nostri au raspuns pozitiv si ne-au solicitat pentru promovare Social Media, Link Building, campanii Google AdWords si de marketing online.

Serviciile noastre vizeaza strategii, expresii optimizate, creare de continut si marketing de continut, optimizare on-site si off-site - toate acestea cu accent puternic pe generarea profiturilor si dezvoltarea afacerilor clientilor nostri.

Toti partenerii nostri se bucura de analize coerente, campanii personalizate, transparenta in fiecare aspect al muncii noastre precum si de o atentie precisa acordata rapoartelor si rezultatelor inregistrate.

Care sunt partenerii Seoagency?

In prezent lucram simultan cu mai multe firme pentru care derulam campanii complexe personalizate. Portofoliul nostru include parteneri ce provin din domenii diverse cum ar fi IT&C (echipamente electronice si electrocasnice) , telecomunicatii, fashion, retelistica, educatie, servicii.

Ce obiective are Seoagency pentru perioada urmatoare?

Stim deja ca domeniul nostru de activitate este presarat cu nenumarate provocari si credem ca cea mai buna solutie in promovarea online pentru o firma este sa fie prezenta "peste tot".

De aceea ne propunem permanent cresterea calitatii serviciilor oferite, alaturi de crearea si mentinerea unor parteneriate solide cu toti colaboratorii nostri prezenti si viitori. Scopul nostru este sa facem din Seoagency un brand puternic si de incredere pe piata de profil din Romania.

Cum va pot contacta firmele pentru servicii de SEO?

Cei interesati ne pot solicita o oferta personalizata pe email la seoagency.ro@gmail.com sau telefonic la numarul 0729 55 37 91. Pe site-ul www.seoagency.ro exista de asemenea un formular de contact rapid si o oferta structurata pe mai multe pachete.

Standard, Avansat sau Business? – in functie de natura si complexitatea fiecarui proiect vom stabili impreuna cu noul nostru partener care este cel mai potrivit pachet pentru nevoile sale specifice.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea