Stiinta & Tehnologie

#seat mania 3 #alto-syncro #eveniment #seat #romania

Seat Mania 3 la Alto Syncro

In perioada 20 – 30 septembrie Alto Syncro organizeaza Seat Mania 3 , un eveniment anual aflat la a treia editie destinat tuturor iubitorilor marcii spaniole, actuali sau viitori.

Timp de 10 zile, la showroomul Alto Syncro din Pantelimone, Bulevardul Biruintei 13, pasionatii marcii se vor bucura de oferte personalizate, concursuri, test drive cu toate modelele si o zi speciala a premiilor Seat Mania 3. Vedeta incontestabila a evenimentului este noul Seat Ibiza , lansat acum doua luni in Romania.

Galerie foto a evenimentului Seat Mania 3

Alaturi de vedetele Seat vor fi prezenti si membrii formatiei Mandinga, imaginea dealerului Alto Syncro inca din martie 2007. La baza acestei colaborari stau valorile comune: spirit latino, pasiune si emotie.

Seat Mania este evenimentul prin care Alto Syncro vrea sa interactioneze cu toti admiratorii marcii Seat, dar mai ales sa creeze o relatie de durata bazata pe incredere reciproca, parteneriat si stabilitate cu toti clientii sai.

Alto Syncro este dealer al marcii Seat in Bucuresti de 4 ani si ofera consultanta(test drive, configurare auto, finantare si buy back) in alegerea Seat-ului dorit, precum si service autorizat pentru marca spaniola.

Ieri, cu ocazia conferintei de presa pentru evenimentul Seat Mania 3, dealerii Avia Motoris si Alto Syncro – impreuna cu cea mai mare comunitate virtuala de femei feminis.ro – au lansat “Clubul Auto Feminis”.

Proiectul reprezinta o premiera in Romania, fiind si prima “emisiune auto” dedicata exclusiv femeilor.

“Am demarat acest proiect – pionierat in Romania plecand de la remarcile ironice la adresa soferitelor si cunostintelor lor auto. Uneori, pe buna dreptate, deoarece exista multe care nu stiu lucruri elementare despre utilizarea masinii. De asemenea, trebuie sa acceptam o realitate: numarul tot mai mare al femeilor la volan. Suficiente motive pentru a lansa acest proiect unic pana acum pe piata media – Auto Feminis” a spus Irina Schiopu, Director Marketing Avia Motors & Alto Syncro.

Auto feminis este primul club unde femeile pot afla raspunsuri la probleme comune si firesti legate de masina si utilizarea ei in trafic. Toate nelamuririle pe care pana acum le discutau pe forumuri au acum un raspuns de la specialistii Avia Motors si Alto Syncro.

“Ideea crearii acestei comunitati a pornit de la dezbaterile soferitelor de pe forumul feminis.ro si de la faptul ca subiectul femeia la volan este tratat de obicei superficial sau aproape ignorat in media de specialitate”, a declarat Val Voicu, Director General AdEvolution .

Analia Selis, Ella de la Mandinga, geanina corondan si Maria Radu au fost primele vedete care au cerut lamuriri specialistilor Alto Syncro si Avia Motors. Ele impart informatiile primite cu toate femeile pe feminis.ro. Explicatiile au suport video, limbajul este uzual, discutiile sunt interactive iar soferitele de pretutindeni pot pune intrebari la care vor primi raspuns.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea