Stiinta & Tehnologie

Se pregateste un nou HTC, modelul HD

Taiwanezii de la HTC pregatesc un nou terminal. Site-urile dedicate telefoanelor mobile scriu deja despre modelul denumit "HD", dupa ce fotografiile-spion cu HTC HD au aparut pe internet.

Fanii companiei spun deja ca acest telefon va fi de fapt adevaratul rival Apple iPhone.

Specificatii tehnice HD

Noul HTC HD, masoara 115 x 62,8 x 12 mm adica foarte aproape de modelul Apple iPhone 3G care masoara 115,5 x 62,1 x 12,3 mm. La fel ca rivalul sau, acest terminal este foarte subtire si are un ecran mare. Nu se stie inca exact, dar se prea poate ca acesta sa fie tot de 3,5 inch asemenea dispozitivului Apple.

Totodata ecranul va fi tactil si va avea o rezolutie foarte buna, WVGA, adica 800 x 480 pixeli. Asemenea lui HTC Diamond , modelul HD va avea incorporata interfata TouchFLO 3D si va rula sistemul de operare Windows Mobile.

Alte detalii

HTC HD va avea un procesor Qualcomm 7201A cu o capacitate de 528Mhz, memorie flash de 512 MB, plus memorie RAM de 256 MB. Terminalului nu ii lipseste nici camera foto de 5 megapixeli , dar ca in cazul lui HTC Diamond se prea poate ca aceasta sa nu posede flash, lucru care deja nemultumeste fanii.

Telefonul va mai dispune de receptor GPS si functii aGPS si conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus ca va avea o baterie cu o capacitate de 1350 mAH. Din pacate alte informatii referitoare la el nu exista, dar fanii se asteapta ca acest model HTC sa fie anuntat de companie foarte curand. Zvonurile spun ca lansarea lui se va face candva in preajma Craciunului din acest an.





Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea