Stiinta & Tehnologie

#xbox 360 #ipod touch #iphone #crystal defenders #final fantasy tactics #square enix

Se lucreaza la un update Crystal Defenders pentru iPhone

Square Enix a anuntat ca in prezent lucreaza un update important al jocului Crystal Defenders.

Totodata, compania a anuntat lansarea aceluiasi joc pentru consolele de joc Xbox 360.

Povestea jocului

Intr-un taram numit Ivalice, in care magia face legea, pacea este mentinuta cu ajutorul unor cristale. Dar linistea tinutului va fi amenintata de o prezenta malefica. Astfel sunt chemati la lupta cei mai puternici eroi din tinut.

Acesti cavaleri se numesc "Aparatorii Cristalelor", iar jucatorul va trebuie sa intre in pielea unui personaj din seria final fantasy tactics pentru a castiga jocul.

Caracterisitici

crystal defenders este un joc de simulare cu elemente de fantasy si aventura. Utilizatorul are la dispozitie o serie de harti care il vor ajuta sa detecteze hoardele de monstrii care vor ataca cristalele.

Primul joc din serie se numeste Crystal Guardians si a fost lansat in Japonia pentru telefoanele mobile la inceputul anului 2008. In decembrie 2008, Square Enix lansa jocul pentru dispozitivele iPhone si iPod Touch .

Noua versiunea a lui Crystal Defenders este disponibila pentru download in magazinul online Apple, App Store si costa aproximativ 30 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea