Stiinta & Tehnologie

Se lucreaza la Samsung i740

Iata ca Samsung se intorc in prim plan dupa o scurta pauza de respiro care s-a instalat imediat ce modelul i900 Omnia a fost anuntat oficial.

Terminalul mult asteptat insa poate fi prea pretentios pentru unii si iata ca domnii coreeni s-au gandit si la cei care vor ceva asemanator, dar au un bugete reduse.

Samsung i740, este alternativa

Exact, alternativa la un smartphone ca Omania sau altele de genul, este modelul care in prezent se afla in lucru, Samsung SGH-i740.

Sa vedem totusi care ar fi utilizatorul care ar folosi un asemenea telefon. Samsung i740 este ideal pentru cei ce ar dori un smartphone, dar care nu doresc facturile care vin pentru utilizarea vitezei 3G.

Ce stie i740

Chiar daca nu este cel mai "smartphone" de pe piata, Samsung i740 nu se prezinta rau deloc. Terminalul va functiona in retele Quadband GSM (850/900/1800/1900) si masoara 107 x 59 x 13,8 mm. i740 va rula cel mai recent sistemul de operare Windows Mobile professional, adica versiunea 6.1 si va avea un procesor Monahan LV de 624 MHz.

Are ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli, sensibil la atingere cu raspuns haptic VibeTonz si camera foto de 3 megapixeli cu functii de citire / scanare de carti de vizita , o caracterisitica intalnita si la Sony Ericsson P1i.

Terminalul mai are GPS incorporat, radio FM, slot de card microSD pentru upgrade de pana la 4 GB, Bluetooth 2.0. cu EDR, USB 2.0 si conectivitate GPRS si EDGE. Singura problema este ca nu se stie cat va fi lansat sau ce pret va avea acest terminal.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea