Stiinta & Tehnologie

Se lucreaza la noul Philips Xenium X800 e2e

Chiar daca un ecran sensibil la atingere nu "incalzeste" toate inimile iubitorilor de gadgeturi, acestea par sa se raspandeasca foarte repede, incercand parca sa inlocuiasca tastatura fizica a unui telefon.

Cam tot in aceeasi ordine de idei a actionat si Philips cand s-a gandit sa conceapa un telefon care are ca trasatura principala ecranul sensibil la atingere.

Detalii putine

Din pacate nu exista prea multe detalii despre acest telefon, inafara de cateva poze care sunt reale, aparute pe internet.

Numele telefonului este X800 e2e, ultimul termen spunand ceva despre terminal si anume ecran sensibil la atingere "edge to edge". Inca nu se stie exact care este functionabilitatea unui astfel de telefon, dar se pare ca tine de marimea si intinderea ecranului.

Din unele zvonuri se pare ca Philips Xenium X800 e2e vrea sa fie un concurent acerb al iPhone-ului, unii sustinand deja ca ar putea chiar sa-l intreaca pe fiul favorit al Apple-ului. Acest aspect e discutabil si va ramane de vazut cum vor sta lucrurile pe viitor.

Mostenire de viata lunga

Tot din seria se zvonuri vine si urmatoarea informatie care se refera la durata bateriei acestui telefon. Telefoanele Philips Xenium sunt cunoscute pentru viata lunga a bateriilor lor, iar de aici putem spera ca X800-ul va beneficia si el de acest plus.

Din pozele care au fost postate pe internet pana acum mai putem deduce un lucru si anume conectivitatea Wi-Fi a lui Xenium X800. Vestea buna este ca daca exista Wi-Fi ne putem astepta si la alte bunatati high-end.

Dar asa cum ne bucuram acum, poate vom "plange" pe viitor pentru ca unele surse spun ca acest model se va distribui doar pe piata de desfacere din China si doar acolo. Sa speram ca nu e cazul si odata ce telefonul a fost realizat sa avem toti parte de el.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea