Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Touch'Em pentru iPhone

Play' < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/em" title="EM">Em , o companie dedicata realizarii de jocuri pentru iPhone si iPod, a anuntat lansarea lui Touch'Em, cel mai recent titlu al lor.

Touch'Em se va lansa atat pentru telefonul Apple, iPhone, cat si pentru Apple iPod Touch.

Cum se joaca Touch'em

Dupa cum spune si Play'Em, Touch'Em este un joc care se foloseste de ecranul tactil al iPhone-ului. Jucatorul va trebui sa potriveasca cel putin trei imagini de acelasi fel si culoare pentru a le putea elimina din ecran prin apasarea reperata a imaginilor selectate sau prin gesturile degetelor pe care interfata iPhone le suporta.

Compania mai spune ca jocul este simplu si usor de invatat, are foarte multe nivele si are moduri de joc pentru mai multi jucatori. Pentru cei care prind mai greus miscarile, Touch'Em are si tutoriale, iar scorurile jucatorilor pot fi inregistrate online.

Premiera pentru Play'Em

Desi compania Play'Em a fost infiintata pentru a dezvolta jocuri pentru dispozitivele Apple, aceasta este la prima lor lansare. Jocul Touch'Em este primul titlu din portofoliul companiei.
+.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+- Data exacta de lansare a titlului si pretul lui nu Au ">au fost inca anuntata de cei de la Play'Em. Totusi, doritorii vor putea sa isi procure jocul din magazinul online a celor de la Apple, App Store din luna septembrie a acestui an.

Jocul va fi lansat la inceput doar in magazinul online Apple si Statele Unite, ca ulterior sa fie livrat pe plan global si in restul App Store-urilor din lume, inclusiv cel din Romania.

Touch'Em Gameplay



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea