Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Solitaire City pentru iPhone

Daca aplicatiile pentru iPhone curg garla de cand a fost lansat primul telefon, jocurile pentru acest dispozitiv nu sunt atat de abundente.

Iata ca exista totusi unii care se straduie sa schimbe aceasta situatie. Unul dintre ei este compania Digital Smoke LLC, care prezinta un nou joc pentru telefonul Apple.

"Orasul Solitaire"

Noul joc pentru iPhone-uri se numeste Solitaire City, iar pe langa iPhone, acesta se va lansa si pentru dispozitivele iPod Touch. Solitaire City are versiuni si pentru telefoanele care ruleaza Windows Mobile sau Pocket PC-uri. Bineinteles ca jocul este acelasi, jucatorul trebuind sa adune cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt.

Rezultatele pot fi inregistrate pe site-ul oficial al jocului unde sunt comparate cu altele. Dar ce este mai important este grafica jocului care nu dezamageste utilizatorul.

Efecte speciale

Asa cum era de asteptat acest joc trebuie sa se foloseasca de caracterisiticile forte alte telefonului Apple si anume grafica 3D, asa ca vei vedea cum propriile carti se rotesc si formeaza efecte speciale care te pot sau nu incanta, depinde de fiecare.

Alaturi de Solitaire-ul standard, jocul cara dupa el si alte versiuni de "jucat carti", ca Spider, FreeCell, Klondike , Poker Squares, Pyramid , Golf si Yukon sau Casket, Eliminator si Alternations.

Acum ca ti-am starnit interestul, poate te intereseaza sa faci rost de joc. Ai posibilitatea sa descarci Solitaire City din magazinul online Apple, App Store sau chiar iTunes. Site-ul oficial al jocului, www.solitairecity.com, afiseaza doar teasere ale jocului asa ca va trebui sa te ingropi in magazinul Apple.

Autor : Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea