Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #chillingo #platforme #ecran tactil #joc #apple #ipod touch #iphone #potpourrii

Se lanseaza Potpourrii pentru iPhone

Gamerii de iPhone se pot bucura pentru ca magazinul App Store a fost imbogatit cu inca o achizitie, jocul Potpourrii .

Lansarea a fost anuntata de catre companiile Chillingo si Abstraction Games, studiouri care au facut echipa pentru realizarea acestui titlu.

Povestea jocului

Actiunea din Potpourrii se invarte in jurul creaturilor dintr-o padure in care odata domnea pacea. Dar intr-o zi un magician malefic a reusit sa controleze anotimpurile , iar acum distruge ecosistemul padurii.

Din cauza magicianului, marele stejar magic care intretinea viata in padure incepe sa se vestejeasca. Prin urmare jucatorul trebuie sa salveze padurea de la pieire. Anotimpurile trebuie aranjate, stejarul readus la viata, iar magicianul invins. "Cunoasteam stilul de lucru a celor de la Chillingo si suntem singuri ca ajutorul lor este vital pentru ca Potpourrii sa aiba cu adevarat succes", a declarat Ralph Egas, fondator si director de management in cadrul Abstraction Games.

De la original la iPhone

Reprezentantii companiilor au mai declarat ca Potpourrii este compabitil atat cu terminalele Apple iPhone, cat si cu playerele muzicale iPod Touch. Totodata, noul Potpourrii este de fapt o versiune a unui joc deja existent pe alte platforme.

"Cei de la Abstraction Games s-au dus pana in panzele albe pentru a reconstrui Potpourrii pentru a fi o versiune unica, dar totusi fidela originalului. Suntem singuri ca utilizatorii de iPhone si iPod Touch se vor distra", a declarat Chris Byatte, fondatorul si directorul Chillingo.

Potpourrii este disponibil pentru download in magazinul virtual Apple, App Store sau iTunes. Jocul costa 0,99 USD, adica aproximativ 3 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea