Stiinta & Tehnologie

#joc #telefon mobil #itunes #apple #ipod touch #iphone #apa #ocean #mare #valuri #isurf

Se lanseaza iSurf pentru iPhone

Cyanide, companie independenta canadiana dezvoltatoare de jocuri pentru dispozitivele mobile, anunta lansarea unei noi aplicatii pentru va fi compatibil atat cu terminalele Apple, cat si cu playerele muzicale iPod Touch.

Actiunea jocului

Asa cum spune si numele, jocul va trimite utilizatorul in mijlocul valurilor, lasandu-l sa practice surf -ul, unul din cele mai distractive sporturi de la ora actuala. Jocul este usor de controlat, utilizatorul folosindu-se de accelerometrul si ecranul tactil din dotare.

Inceputul iSurf este usor, jucatorul trebuid sa se descurce cu valuri mici, dar precum se avanseaza, valurile vor deveni tot mai mari si mai puternice, placa de trebuind echilibrata mult mai . Dar pentru a castiga puncte utilizatorul trebuie sa faca mai mult decat atat. Pentru a fi un surfer bun trebuie sa reusesti sa faci o serie de acrobatii pe placa de surf si sa treci prin diferite incercari. Un record doborat deschide poarta catre un nou nivel exotic.

Alte detalii

Compania producatoare Amusement Cyanide este la prima lansare a unui joc pentru -ul Cyanide Montreal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea