Stiinta & Tehnologie

#sistem de operare #toshiba #telefon mobil #mango #fujitsu #is12t

Se lanseaza IS12T, primul telefon din lume echipat cu sistemul de operare Mango

Toshiba si Fujitsu au anuntat oficial lansarea pe piata a lui acasa .ro/ is12t " title="is12t">IS12T , primul telefon din lume dotat cu Mango, noul sistem de operare proiectat de compania Microsoft..

Smartphone-ul IS12T va fi disponibil incepand cu luna septembrie, insa doar pe piata nipona.

Cei de la Microsoft sustin ca Mango, un urmas al sistemului de operare Windows Phone 7, a intrat deja in posesia producatorilor de telefoane si ca poate fi deja testat.

Spre deosebire de Windows Phone 7, Mango vine cu o versiune imbunatatita a browserului Internet Explorer precum si cu optiunea de multi-tasking, potrivit adevarul.ro. Desi acest nou sistem de operare este superior lui Windows Phone 7, oficialii Microsoft spun ca nu se doreste ca acesta din urma sa fie inlocuit.

Terminalul pregatit de Fujitsu si Toshiba este un rezistent la praf si apa, vine echipat cu o camera foto performanta (13,2 megapixeli), un spatiu de stocare extrem de generos (32 GB), GP, Wi-Fi si Bluetooth 2.1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea