Stiinta & Tehnologie

#joc #telefon mobil #sequel #galaxy of fire

Se lanseaza Galaxy on Fire 2 pentru mobile

Galaxy on Fire 2 pentru telefoanele mobile se va lansa la sfarsitul lunii februarie.

Jocul a fost produs de catre studiourile FishLabs, iar titlul original este unul din cele mai de succes jocuri ale companiei.

Trei ani de asteptari

Fanii jocului au avut de asteptat timp de trei ani pentru continuarea lui Galaxy of Fire . Jocul isi pastreaza grafica 3D si pe eroul din prima versiune care acum se intoarce intr-o noua aventura.

Jucatorul va trebuie sa-l ajute pe Keith T. Maxwell care a a fost aruncat intr-un vortex de timp si spatiu. Acesta se trezeste dupa 35 de ani, iar balanta puterii in galaxie a fost destabilizata.

Univers variat

Galaxy of Fire 2 este o combinatie intre un joc de aventura si unul de strategie. Ai pana la 10 ore de joc, cu 20 de sisteme solare, planete in 3D, mai mult de 100 de statii spatiale si foarte multe arme si dispozitive de lupta. In spatiul creat, jucatorul va intalni atat oameni, cat si extraterestrii .

"Jocul este unul din cele mai abitioase proiecte ale noastre. Varietatea optiunilor si stilul pot sa intreaca orice alt joc de acest gen care a fost creat pentru dispozitivele mobile. Stim ca Galaxy of Fire va fi apreciat doar de fanii genului de aceea am inceput si o campanie de promovare pe internet", a declarat reprezentatul companiei FishLabs.

Galaxy of Fire 2 se va lansa in cadrul mobile world congress 2009 ce are loc la Barcelona. Pretul jocului nu a fost anuntat de catre companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea