Stiinta & Tehnologie

Se lanseaza Furiae Fantasy pentru telefoane mobile

Gama de jocuri pentru telefoanele mobile este destul de variata, dar totusi jocurile "fanteziste" nu sunt cele mai cautate.

Iata ca situatia se schimba putin in favoarea fanilor acestui gen, pentru ca Resolution Interactive au anuntat recent lansarea lui Furiae Fantasy.

S-a inceput cu PC, Mac si Linux

Este adevarat, nu multi cunosc cine sunt Resolution Interactive, dar putem remedia situatia destul de repede. Compania este originara din Suedia, iar jocul care e pe cale sa fie lansat se bazeaza pe o versiunea mai veche a unui joc pentru PC. Totodata, Furiae fantasy este disponibil si pe Mac si poate rula si pe sistemul de operare Linux.

Ce ne putem astepta de la Furiae Fantasy? Simplu, in primul rand la o lume fantastica, uneori chiar inspaimantatoare cu personaje unice si creaturi nemaivazute... Mda, adica tacamul normal de RPG/Fantasy.

Totusi jocul este destul de complex, utilizatorul avand la dispozitie 14 personaje de care se poate "indragosti", 32 de creaturi ce pot fi colectionate, 20 de locuri noi, 100 de vraji si grafica de mare exceptie.

Episoade lunare

"Furiae este un joc atractiv si include un nou model de afaceri pentru jocurile pentru dispozitive mobile . Lansarile lunare de episoade noi ale jocului vor extinde perioada de marketing deja cunoscuta pentru un joc pentru telefonul mobil", a declarat Tim Saarela, CEO-ul WAP Oneline, compania care se va ocupa de distribuirea jocului.

Jocul este disponibil pentru oricine doreste, printr-un simpla descarcare de continut de pe pagina oficiala a celor de la Resolution Interactive. Din pacate, in acest moment nu este permisa accesarea lui, dar ai posibilitatea sa te joci online. Daca esti interesat, creaza-ti un cont in incearca si tu experianta.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea