Stiinta & Tehnologie

#accesorii tigari electronice #tigari electronice

Sarme si alte accesorii de calitate pentru tigari electronice

Fiecare parte componenta a unei tigari electronice are importanta ei si daca iti doresti o cale sigura si eficienta pentru a renunta la fumat trebuie sa tii cont de acest aspect.

 

Cele doua componente principale, atomizorul si modul electronic sunt cele mai vizibile parti ale tigarilor electronice si le vei alege dupa criterii care tin de preferinte estetice, capacitate de utilizare pentru 24 de ore, dar si stil pe care il preferi pentru a vapa. Lucrurile sunt usor diferite atunci cand patrundem in interiorul unui atomizor, pentru ca acolo se duce de fapt adevarata „batalie” pentru a fi produs aburul cu care vei inlocui fumul nociv al tigarilor analoage.

In acel spatiu, camera de vaporizare, exista o rezistenta si un fitil din bumbac organic. Acea rezistenta este cea care primeste curent din acumulator, se incalzeste si vaporizeaza lichidul ce este atras continuu si inmagazinat in fitilul din bumbac.

Aceste doua componente, rezistenta si fitilul din bumbac joaca un rol esential in producerea aburului, de aceea calitatea acestora este importanta. Ca atare despre sarme pentru tigari electronice se poate discuta in nuante extrem de variate pentru ca tipurile acestora sunt suficient de multe incat sa satisfaca orice preferinta in a vapa si orice configurare in functie de atomizoarele existente.

Reconstruirea in regim DIY (Do It Yourself) a rezistentelor este un capitol aparte si este in general preferat de cei mai avansanti in folosirea de tigari eletronice pentru ca in acest mod isi pot personaliza in cel mai mic amanunt calitatea sesiunilor de vapat. Este suficient sa vizualizati oferta magazinului Vapers-One din sectiunea Sarme & Unelte & DIY si sa va dati seama ce varietate mare de astfel de produse exista.

Producatorii ofera o calitate excelenta pentru fiecare dintre ele si ceea ce este cel mai important o adaptabilitate perfecta cu fiecare model de mod electrocnic si atomizor care se gaseste intr-un anumit moment in oferta magazinului Vapers-One. Specificatiile pentru sarme si accesorii sunt clar prezentate, insa atunci cand aveti vreo nelamurire in privinta alegerii este bine sa solicitati consultanta din partea echipei magazinului.

O trusa completa va trebui sa contina intotdeauna sarme, bumbac organic, cleste pentru taierea sarmelor, penseta ceramica, dispozitive avansate tip Jig Coil pentru realizarea rezistentelor si, de ce nu, un Pad Coil Master cu dimensiuni mari pentru masa de lucru.

Asa cum se poate observa a vapa in siguranta implica si o activitate conexa atunci cand se doreste adaptatarea pana la detaliu a ceea ce se primeste dupa fiecare puf. Nu este un aspect obligatoriu pentru ca exista si varianta rapida prin care se pot folosi rezistente gata confectionate si care se inlocuiesc foarte rapid.

In fapt este placerea cu care se poate realiza in regim DIY tot ceea ce tine de configurea software a unei tigari electronice si atunci cand sunt folosite produse de cea mai buna calitate rezultatele sunt cu adevarat spectaculoase.

Daca doriti sa incercati servisarea unei tigari electronice din acest punct de vedere, atunci tineti cont de faptul ca, fara exceptie, trebuie sa folositi doar produse sigure si care sunt oricand disponibile in rafturile magazinelor fizice si in magazinul online al echipei Vapers-One.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea