Stiinta & Tehnologie

#samsung #samsung galaxy s #android jelly bean #galaxy ace 2

Samsung va oferi direct Android Jelly Bean pentru Galaxy Ace 2 si S Advance

Samsung va oferi noul Android 4.1 Jelly Bean si pentru telefoane care nu au primit Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Samsung Galaxy Ace 2 si Samsung Galaxy S Advance sunt primele smartphone-uri ale companiei ce sar direct de la Gingerbread la Jelly Bean.

Vestea buna a fost confirmata pe o pagina de Facebook oficiala a companiei, Samsung Bulgaria, lucru ce asigura practic disponibilitatea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean si in Romania.

Reprezentantii companiei au fost contactati pentru a fi intrebati daca Samsung Galaxy Ace 2 si Samsung Galaxy S Advance vor primi update la Ice Cream Sandwich si au raspuns ca cele doua smartphone-uri vor fi updatate direct la Android 4.1.

Samsung Galaxy Ace 2 si Samsung Galaxy S Advance ar putea primi update-ul la noul sistem de operare Android pana la sfarsitul anului, iar update-ul va fi lansat probabil la nivel global.

Sursa foto: Crazyupdates.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea