Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #8 mp #samsung memoir

Samsung T929 Memoir a fost anuntat oficial

Terminalul Samsung T929 Memoir a fost anuntat oficial de catre compania coreeana. Modelul este al treilea telefon mobil Samsung care sa dispuna de camera foto cu 8 MP.

Pana in prezent se credea ca Samsung Memoir , este versiunea americana a modelului deja cunoscut sub numele de Pixon.

Specificatii tehnice

Terminalul masoara 105,9 x 54,6 x 14 mm, cantareste 125 grame si are ecran de 3 inch cu 256.000 de culori, sensibil la atingere si cu rezolutie de 240 x 400 pixeli.

Samsung Memoir are camera foto de 8 megapixeli cu autofocus, tehnologia de detectare a fetei, a zambetului si a clipitului, flash Xenon, capabilitati GPS cu functii geotagging si posibilitatea de a face inregistrari video la rezolutie WVGA (720 x 480 pixeli) cu 30 fps.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale acestui telefon se numara si player-ul muzical si video, dar spre deosebire de Pixon sau INNOV8, acesta nu are suport DivX. Terminalului nu ii lipsesc nici GPS-ul cu functii aGPS si vine cu hartile Google Maps preinstalate.

Samsung Memoir dispune de conectivitate GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA, dar nu are Wi-Fi. Va fi disponibil in doua culori, negru si gri, si va costa aproximativ 1.000 RON. Data lansarii terminalului pe piata autohtona nu este inca cunoscuta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea