Stiinta & Tehnologie

#samsung #s5620 monte #iron man 2

Samsung S5620 Monte in varianta Iron Man 2

Samsung foto cu un senzor de 3,2 MP cu tehnologii de detectare a fetei si zambetului sau moduri de fotografiere panoramic. Pentru utilizatorii de retele sociale , Samsung Monte ofera o gama de aplicatii care include Facebook si MySpace.

Paleta de aplicatii include si widget-uri de Twitter si Bebo, dar si capacitate multi-IM, ceea ce da utilizatorilor posibilitatea unei conversatii in timp real prin intermediul serviciului ales. Telefonul include si un serviciu de cautare a muzicii denumit Find Music, cu care utilizatorii pot identifica formatiile muzicale favorite si descarca muzica direct pe telefonul lor.

Alte detalii

Lista de specificatii tehnice mai indica si conectivitatea modelului, astfel, Samsung S5620 Monte dispune de 3G cu HSDPA, Wi-Fi, receptor GPS si aplicatii speciale ca Google Latitude , Google Sync sau Exchange ActiveSync. In plus, posesorii telefonului se pot bucura de acces avansat la Internet datorita unui senzor de accelerare ce permite imaginilor de pe ecran sa se adapteze automat odata cu rotirea telefonului.

Samsung S5620 Monte
in varianta Iron Man 2 se alfla deja dinsponibil in oferta operatorului de telefonie mobila 02 din Marea Britanie. Versiunea originala a telefonului mobil poate fi achizitionata si pe piata autohtona la pretul de aproape 800 RON.

Iron Man 2 - Trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea