Stiinta & Tehnologie

#india #monte #samsung

Samsung S5620 Monte ajunge oficial in India

Coreenii de la Samsung vor lansa in curand pe piata din India, telefonul mobil denumit Monte , urmasul lui .

Dispozitivul a fost prezentat ca fiind un terminal accesibil din punct de vedere al pretului, dar care are caracteristici  avansate.

Specificatii tehnice

Samsung Monte vine echipat cu un ecran sensibil la atingere cu o diagonala de 3 inch care are rezolutie WQVGA de 280 x 270 pixeli si permite vizualizarea in format wide de 16:9. Desi initial se credea ca modelul va rula sistemul de operare Bada, noul Monte dispune de interfata de utilizator TouchWiz 2.0 Plus. Telefonului mobil nu ii va lipsi nici slotul pentru mufa standard de 3,5 mm sau cel pentru cardul microSD, iar marirea spatiului de stocare se va putea face cu maxim 16 GB. dispune si de o cu un senzor de 3,2 MP cu tehnologii de detectare a fetei si zambetului sau moduri de fotografiere panoramic. Pentru utilizatorii de retele sociale , Samsung Monte ofera o gama de aplicatii care include Facebook si MySpace.

Paleta de aplicatii include si widget-uri de Twitter si Bebo, dar si capacitate multi-IM, ceea ce da utilizatorilor posibilitatea unei conversatii in timp real prin intermediul serviciului ales. Telefonul include si un serviciu de cautare a muzicii denumit Find Music, cu care utilizatorii pot identifica formatiile muzicale favorite si descarca muzica direct pe telefonul lor.

Alte detalii

Lista de specificatii tehnice mai indica si conectivitatea modelului, astfel, Samsung dispune de 3G cu HSDPA, Wi-Fi, receptor GPS si aplicatii speciale ca , Google Sync sau Exchange ActiveSync.

In plus, posesorii telefonului se pot bucura de acces avansat la Internet datorita unui senzor de accelerare ce permite imaginilor de pe ecran sa se adapteze automat odata cu rotirea telefonului. In India modelul va costa in jur de 200 USD. Nu se stie cand Monte va ajunge si pe piata din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea