Stiinta & Tehnologie

#orange #wales #editie speciala #welsh #samsung s5600

Samsung S5600 in editie speciala pentru galezi

Samsung S5600 va fi disponibil in curand in editia speciala Welsh , un terminal dedicat galezilor.

Modelul se va lansa in Marea Britanie prin operatorul de telefonie mobila Orange.

S5600 Welsh

Editia speciala a lui S5600 va fi disponibila cu peste 44.000 de cuvinte galeze pe care utilizatorii din Wales , si nu numai, pot sa le foloseasca. Terminalul va putea fi achizitionat gratuit de catre doritori la un abonament de doi ani.

Se pare ca modelul va fi distribuit pentru inceput doar in zona Wales ca ulterior, in raport cu succesul pe care il are, Orange si Samsung sa inceapa distributia lui si in alte zone din Marea Britanie.

Versiunea orginala a lui Samsung S5600 a fost prezentata de compania coreeana si in Romania la evenimentul The Mission care s-a desfasurat pe litoral. In prezent telefonul poate fi achizitionat si de pe piata autohtona la pretul de 750 RON. Specificatii tehnice

Terminalul masoara 102,8 x 54,8 x 12,9 mm si este dotat cu un ecran de 2,8 inch cu rezolutie QVGA de 320 x 240 px si suport pentru 16 milioane de culori. Samsung S5600 are integrata interfata Touchwiz si dispune de widget-uri mobile care pot fi mutate si aliniate pe ecran.

Navigarea pe internet este sustinuta de un senzor accelerometru pentru auto-rotatii si de un maxim de conectivitate 3G cu HSDPA. Terminalul are camera foto de 3 MP cu flash LED, player muzical, radio FM si player video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea