Stiinta & Tehnologie

#samsung #telefon mobil #videoproiector #anycall #show

Samsung prezinta telefonul mobil cu videoproiector

In cardul show-ului ro /de" title="de">de electronice de la CES care se desfasoara in Las Vegas, compania coreeana Samsung a prezentat un telefon mobil cu videoproiector integrat.

Pico-proiectorul din dotarea terminalului a fost deja prezentat la CES, dar in editia din 2008.

Specificatii tehnice

Pentru ca terminalul va fi disponibil in Coreea de anul acesta, acesta nu functioneaza in retele GSM. Telefonul se va lansa in reteaua operatorului Anycall . Noul modelul Samsung are ecran OLED, sensibil la atingere si suporta interfata TouchWiz, aplicata initial lui Samsung F480 .

Compania coreeana nu a anuntat numele telefonului mobil, dar a mai mentionat ca terminalul are o camera foto de 5 megapixeli. Pana acum s-a zvonit ca numele mobilului ar fi "Show", datorita inscriptiei de pe partea frontala. Dar Show este un operator coreean de servicii video wireless.

De ce videoproiector la telefon? +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Cei de la Samsung Au ">au declarat ca un videoproiector intr-un telefon mobil ridica potentialul multimedia al dispozitivului. Cu ajutorul lui, utilizatorul poate viziona mai usor filme sau imagini.

Telefonul mobil este capabil sa proiecteze o imagine mare de 50 de inch cu o rezolutie de 480 x 320 pixeli. Samsung nu a precizat daca acest model se va lansa si in Europa.

Alaturi de terminalul cu videoproiector, Samsung au mai prezentat si un PMP (Portable Media Player) numit MBP200. Acest are si el un videoproiector integrat si 16 GB memorie interna.

Demonstratie cu noul terminal cu videoproiector Samsung

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea