Stiinta & Tehnologie

#samsung oz sph-w645 #concept telefon dual docomo #coreea

Samsung OZ SPH-W6450, doar in Coreea

Samsung a anuntat lansarea pe piata coreeana a terminalului OZ SPH-W6450.

Desi pare un clamshell obisnuit, modelul este de fapt asemanator cu conceptul terminalului dual DoCoMo.

Sistem de lucru

Terminalul a fost in asa fel realizat pentru a indeplini mai multe functii. Partea de sus a telefonului este mobila. Daca utilizatorul doreste folosirea lui ca telefon mobil nu trebuie decat sa deschida terminalul in mod normal, ca pe un clamshell.

Dar, Samsung OZ poate fi folosit ca un player video. In acest caz, partea de sus a terminalului se va roti si fixa pe latura dreapta, devenind un player video portabil. Modelul se va lansa in reteaua operatorului de telefonie mobila Anycall .

Specificatii tehnice


Detaliile tehnice ale acestui model nu a fost in totalitate date publicitatii. Totusi, se cunoaste faptul ca Samsung OZ SPH-W6450 are ecran LCD de 2,8 inch si tastatura standard alfanumerica, dar care poate fi folosita ca " trackpad ".

Modelul mai are camera foto de 3 MP, cu flash si probabil autofocus, player muzical incorporat care suporta formate MP3, sistem DMB (Digital Multimedia Broadcasting) si receptor TV. Telefonul are si accelerometru in doatare, pentru vizualizarea mai usoara a filmelor in mod landscape.

In prezent nu se stie daca acest model se va lansa pe alta piata decat cea coreeana. Reprezentantii companiei nu au dat publicitatii pretul terminalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea